Vergoedingen – Fysiotherapie Molenweg – Amstelveen
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Fysiotherapie en Podologie Amstelveen.

Welkom op de website van Fysiotherapie en Podologie Amstelveen, gevestigd in Medisch Centrum Molenweg. Wij zijn een keurmerk praktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Vergoedingen

Zorgverzekeraars

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Bij vrijwel alle zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks declareren. Bij een klein aantal kan dit niet en ontvangt u zelf de nota. U voldoet in dat geval de nota aan ons en dient hem vervolgens in bij uw zorgverzekeraar die het bedrag aan u restitueert (indien uw verzekeringspakket toereikend is).

Directe toegankelijkheid

Sinds 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk (DTF). Dit betekent dat u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft om bij ons behandeld te worden. Bij DTF wordt er een screening uitgevoerd om na te gaan of er een indicatie is voor fysiotherapie. Heeft u een chronische aandoening of wilt u aan huis behandelt worden? U heeft dan wel een verwijsbrief nodig.

Fysiotherapie wordt tegenwoordig alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten. In uw polis kunt u terugvinden op hoeveel behandelingen u per kalenderjaar maximaal recht heeft. Wanneer er geen recht meer bestaat op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering komen de behandeling voor eigen rekening. Voor meer informatie over vergoedingen voor fysiotherapie klik hier.

Voor meer informatie:
www.defysiotherapeut.com
De Overheid; informatie over wet- en regelgeving