Afspraak maken – Fysiotherapie Molenweg – Amstelveen
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Fysiotherapie en Podologie Amstelveen.

Welkom op de website van Fysiotherapie en Podologie Amstelveen, gevestigd in Medisch Centrum Molenweg. Wij zijn een keurmerk praktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Afspraak maken

Wij hebben geen wachtlijst en kunnen u op korte termijn helpen. Tijdig ingrijpen voorkomt verergering van klachten. Wij zijn telefonisch van 8.00 – 17.00 uur te bereiken via telefoonnummer 020 – 445 5200. Als de telefoon niet opgenomen wordt kunt u een bericht inspreken. Op werkdagen wordt u op dezelfde dag teruggebeld. U kunt ook een e- mail sturen naar fysiotherapiemolenweg@gmail.com

Afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen 24 uur voor de afgesproken tijd afgemeld te worden. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt om de volledige behandelprijs bij u in rekening te brengen. Dit wordt niet vergoed voor de zorgverzekeraar.

Gratis en snel contact over uw klacht via WhatsApp Fysio

  • Stuur en WhatsApp-bericht. Geef een duidelijke omschrijving van de (pijn)klacht(en)
  • Stuur een foto of video mee.
  • Wij maken vervolgens een inschatting van uw (pijn)klacht(en) en geven waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten.
  • Indien gewenst zullen wij een afspraak met u inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener.

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens van de Telecomwet. Let op: de informatie die u  ontvangt via WhatsApp Fysio is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die u onverhoopt ondervindt als gevolg van communicatie via WhatsApp Fysio. Bij twijfel dient u  altijd een reguliere afspraak te maken met een medisch  specialist. De fysiotherapeut kunt u hier meer over vertellen.