Afspraak maken

Wij hebben geen wachtlijst en kunnen u op korte termijn helpen. Tijdig ingrijpen voorkomt verergering van klachten. Wij zijn telefonisch van 8.00 – 17.00 uur te bereiken via telefoonnummer 020 – 445 5200. Als de telefoon niet opgenomen wordt kunt u een bericht inspreken. Op werkdagen wordt u op dezelfde dag teruggebeld. U kunt ook een e- mail sturen naar fysiotherapiemolenweg@gmail.com

Afspraken die niet nagekomen kunnen worden dienen 24 uur voor de afgesproken tijd afgemeld te worden. Wanneer dit niet gebeurt zijn wij genoodzaakt om de volledige behandelprijs bij u in rekening te brengen. Dit wordt niet vergoed voor de zorgverzekeraar.

Gratis en snel contact over uw klacht via WhatsApp Fysio

→ Stuur een WhatsApp-bericht. Geef een duidelijke omschrijving van de (pijn)klacht(en)
→ Stuur een foto of video mee.
→ Wij maken vervolgens een inschatting van uw (pijn)klacht(en) en geven waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten.
→ Indien gewenst zullen wij een afspraak met u inplannen of doorverwijzen naar een andere zorgverlener.

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens van de Telecomwet. Let op: de informatie die u  ontvangt via WhatsApp Fysio is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade die u onverhoopt ondervindt als gevolg van communicatie via WhatsApp Fysio. Bij twijfel dient u  altijd een reguliere afspraak te maken met een medisch  specialist. De fysiotherapeut kunt u hier meer over vertellen.