De behandeling – Fysiotherapie Molenweg – Amstelveen
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Fysiotherapie en Podologie Amstelveen.

Welkom op de website van Fysiotherapie en Podologie Amstelveen, gevestigd in Medisch Centrum Molenweg. Wij zijn een keurmerk praktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

De behandeling

Screening

Bent u zonder verwijzing gekomen, dan zal de fysiotherapeut eerst een aantal vragen stellen om er achter te komen of uw problemen door een fysiotherapeut kunnen worden verholpen. Wanneer dit niet het geval is dan zult u naar uw huisarts worden verwezen.

Verwijzing

Bent u met een verwijzing gekomen, dan volgt een intake waarbij een aantal vragen worden gesteld om een goed beeld te kunnen krijgen van uw klachten. Na dit gesprek zal de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek uitvoeren.

Behandelplan

Aan de hand van de intake en het onderzoek zal de fysiotherapeut samen met u een behandelplan maken.
Hierin staat hoe de behandelingen eruit zullen zien en hoe lang verwacht wordt dat u onder behandeling zal zijn.

Meetinstrumenten

De resultaten van de behandeling zullen regelmatig worden besproken en het behandelplan zal daarop zo
nodig worden aangepast. Tijdens de intake en gedurende de behandelperiode maken wij gebruik van meetinstrumenten. Dit zijn vragenlijsten en specifieke testen om inzichtelijk te maken dat er vooruitgang wordt geboekt.

U kunt in de wachtkamer plaatsnemen voor uw afspraak (dit geldt ook voor vervolgafspraken). Uw fysiotherapeut noteert uw persoonsgegevens. Neemt u a.u.b. een geldig identificatiebewijs mee.

Aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan gemaakt en kan de behandeling starten.  Zonder verwijzing zijn wij verplicht om een screening uit te voeren, voordat wij kunnen beginnen met de intake. Deze screening wordt bij de meeste zorgverzekeraars als een aparte behandeling gerekend.

Wilt u bij uw behandelingen een grote badhanddoek meenemen?